Koesterkistje

P1020761

Wat is jouw verhaal?

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Of het nu gaat om een herinnering, een verlangen, een gebeurtenis, een fantasie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een verhaal te vertellen heeft.

Herinneringen…wie heeft ze niet? Die mooie dag, waar je aan terugdenkt, een onverwacht bijzondere vakantie, die ene dierbare persoon, het speciale moment dat je altijd bij zal blijven en nog veel meer mooie, ontroerende, unieke herinneringen.

Hoe zou het zijn als je die herinnering voor altijd zou kunnen koesteren? Als je jouw herinnering tastbaar en zichtbaar zou kunnen maken en zo voor altijd kunt bewaren?

Herinneringen laten zich niet altijd vertalen in woorden of zinnen, maar het gevoel dat een herinnering oproept kun je vaak wel verwoorden in beeld.

Ik kan jouw herinnering verbeelden in een koesterkistje.

Een koesterkistje is een houten kistje met daarin jouw verhaal, jouw dierbare herinnering, uitgebeeld met verschillende voorwerpen, materialen, kleuren en vormen. Eventueel aangevuld met een po√ętische tekst.

Een koesterkistje kan troost bieden, blijdschap geven, een herinnering koesteren en terugbrengen. Een mooie herinnering in de vorm van een persoonlijk kunstwerk met daarin jouw verhaal verbeeld.

Wil je jouw eigen koesterkistje laten maken of meer informatie hierover, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Na een persoonlijk gesprek met jou ga ik aan de slag met jouw verhaal. Je kunt een voorwerp (of meerdere) aanleveren dat je graag in het koesterkistje verwerkt wil hebben. Ik kan, naar wens, een gedicht of tekst erbij schrijven. Door gebruik te maken van zowel robuuste als fijne, veelal oude, materialen zoals hout, metaal, glas, papier en textiel wordt jouw verhaal vormgegeven.

Alle koesterkistjes zijn unieke kunstwerken, handgemaakt en heel persoonlijk.

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met persoonlijke verhalen die met mij worden gedeeld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *